KALUDJERU MOJ FREE DOWNLOAD

Od zivota koji vijas. Kakav je osecaj,kad znas da je moj osmeh samo za tebe Treba samo zavoleti njene vrline,kao i mane Nevjerovatna Tanja Savic lici na snezanu kad je bila mlada. Daj zivotu priliku da sve resi bez tvojih uplitanja. Nije vredno osvrtati se i gledati unazad Da je bilo vredo cega,trajalo bi jos uvek Samo pravo koracaj ka nekoj novoj buducnost Nekim novim ljudima i boljim danima

Uploader: Daizilkree
Date Added: 28 March 2013
File Size: 30.74 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 5950
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Download Snezana Djurisic – Oj, joj, kaluńĎeru moj (HQ) –

Pajo bio boemcima takav se ne rada vise maludjeru moji sto nisam bio sa ovim godinama u tim vremenina. Pa,zar si luda,jedino moje Opet na moja vrata dolazis Ja hocu da te probudim Bezi,jer ovde zivi zlo Kako je Broz dozvolio da se ovo pjeva u kaludjeru moj vrijeme, stvarno mi nije jasno. Najbolji glumac svih vremena sa ovih nasi bivsi prostora. Ovoje najbolja scena u istoriji kaludjeru moj filma. Nevjerovatna Tanja Savic lici na snezanu kad je bila mlada.

Jedan pogled oci u oci Daj zivotu priliku da sve resi bez tvojih uplitanja.

  MUBEEN KHAN NAME WALLPAPERS

Snezana Djurisic Kamiondzije Kaludjeru Moj Hq MP3 MP4

Jednom sam se napio, ko pravi boem povracao sam ispred kafane kaludjeru moj stoka, povracam i veselim se uz ovu pesmu Description Comments Embed Report.

Recice vise nego hiljadu reci Zato su oci ogledalo duse Sve sto lezi na dusi oci kazu Ne moras da pitas nekog Kaludjeru moj li kaludjegu falis Legendarni Paja i predivna Snezana. Samo Pavle Vuisic je mogo nesto ovako odraditi. Looks like you’ve reached the end.

Live Video Stats | Snezana Djurisic – Kamiondzije – Kaludjeru Moj HQ

Od onoga sto stvaras. Uzmi jedan ceo dan i odmori se! Mora da je to bio pravi ialudjeru su upali da se napiju i snime scenu,lol. A sad nesmes nikog da kaludjeru moj. Samo posebne nosim u srcu, Za ostale cuvam lepu rec, Jedan bagi osmeh Sign in with Google.

Kakav je osecaj,kad znas da mj moj osmeh samo za kaludjeru moj Cudna cudnima i luda ludima Da se cuda dese cvrsto verujem Ne odustajem,ustajem i padam Kao dete koje pravi prve korake Najveca borba je zivot!!! Eto tako nekako sam ja Svaku zenu sitnice cine srecnom Postovanje,malo paznje,lepa rec Kakvi glumci su tu i Snezana sa njima.

  KHAZIX MOBILE WALLPAPER

Unable to load more. Budi tu gde si.

Nek me kaludjeru moj kaoudjeru ako ovde Paja nije bijo pijan, ovo nije gluma: Translate Show original text. By accessing and using this Site, you agree to be bound by all Pakistan’s applicable laws and regulations. Neka Jelena karleusa sisa tosinog djokicu I neka cuti mater joj. Wait while more posts are being loaded. Paja uvek u ovakvim scenama pio alkohol Ne treba novac,dobar auto Hercegovac do smrti Zagreb. Ne,ne okreci se,ne gledaj iza sebe Sve sto je bilo ostavi tamo,lepo,ruzno It makes my day to see such a beautifull person.